За Нас

Адорн ООД предлага богата гама от продукти, с помощта на които Вие със сигурност ще създадете уникална и индивидуална концепция и разпознаваемост както на фасадата на Вашата сграда, така и ще сложите своя интериорен почерк.

        Изработваме продуктите само с висококачествен стиропор с висока плътност, което  гарантира максимална енергийна ефективност. Решението да използвате някои от профилите за скрито лед осветление, фасадни панели или стенни плоскости със сигурност ще придаде уникалност, стил и уют на Вашия дом.

      Благодарение на специалното полимер-акрилно покритие детайлите, се спестяват няколко операции при монтажа. Това от своя страна води до по-ниски разходи, без да е необходимо да правите компромис с качеството на продукта.

       Специалното полимер-акрилно покритие предотвратява появата на мухъл и натрупването на прах. Дава необходимата здравина, като отлично се слепва със стиропора. В случай, че елементите не са боядисани предварително, то полагането на боя в конкретен цвят е единствената операция, която е необходима след монтажа им за постигането на желаната визия. Запазвайки перфектно формата на стиропорния елемент, то е здраво, леко, устойчиво на неблагоприятни климатични условия, с дълъг полезен живот!

© 2020 Adorn Ltd | Всичките права са запазени

0888 244 084  |  office@adornbg.com  | България/София